BORNHOLM KOMMUNE

 

ET STYKKE ANDERLEDES DANMARK

 

Bornholm rummer småbidder af næsten alle Skandinaviens naturtyper og de unikke, levende – og godt bevarede – by- og havnemiljøer, har gjort Bornholm til en perle for filmfolk og fotografer, der søger autentiske locations.

Bornholm har i tidens løb været brugt som location til "Far til Fire", "Pelle Erobreren", "Rejseholdet", "Schweigeminute" m.fl.

Flere film er optaget med en af de 27 store og små havne som omdrejningspunkt. Den typiske bornholmske havn er sprængt ud i klippen og ligger midt i en hyggelig by og fungerer som kombineret fiskeri- og fritidshavne.

På Bornholm er der også naturskov, bøg og gran, overdrev, enge og marker, søer, damme og moser. Overalt opleves der ro, der dog kan forstyrres i ny og næ af et rådyr... Bornholm har et tempereret kystklima. På grund af Østersøens kolde vand kommer foråret noget senere til Bornholm end andre steder i landet, mens somrene tilsvarende bliver så meget længere.

På Bornholm er afstanden kort mellem mennesker og myndighederne. Vi arbejder tæt sammen og løser udfordringerne vedrørende transport, myndighedsgodkendelser, statister, udstyr, locations, afspærringer, overnatning og forplejning uden unødigt bureaukrati.

 

KONTAKT

Kommunaldirektør
Laila Kildesgaard
Tlf: 56 92 10 00 / 24 29 74 24
Email: Laila.Kildesgaard@brk.dk

 

Hammershus
Hammershus_foto

Gudhjem Havn
Gudhjem 2_foto

Bindingsværkshus
vinter hus_foto

Sommer på Bornholm
Bindingsværksgade_foto