PRODUCTION SERVICE SCANDINAVIA

 

Production Service | Scandinavia tilbyder produktionsservice og produktionshjælp af høj kvalitet til internationale produktionsselskaber, som ønsker at producere i Norden.

Vi tilbyder service i form af location scouting, casting, budgettering, planlægning og afvikling af optagelser, lokale filmarbejdere, bookning af udstyr, transport, hoteller, forplejning – kort sagt skræddersyer vi en totalentreprise til kundens behov.

Vi kan levere produktionsservice til alle medieproduktioner uanset størrelse, behov og budget. Det være sig high-end reklamefilm, still-optagelser, spillefilm, tv-drama, non-scripted tv-shows, musikvideoer etc., som af den ene eller anden grund ønskes produceret på vores hjemmebane. Af seneste produktioner kan nævnes THE LAST KINGDOM (BBC), TRAILER PARK BOYS (Netflix), AMAZING RACE, AUDI, VOLVO, IKEA, VW, BMW, EBAY, LEXUS og mange flere.

 

DEN KØBENHAVNSKE FILMFOND

København er igennem de seneste år blevet en anerkendt location for både danske og internationale filmproduktioner. Hovedstaden har et stort udbud af locations og en produktionsvenlig atmosfære, som gør byen unik og interessant for især udenlandske produktionsselskaber at besøge.

Denne positive tendens og etableringen af Copenhagen Film Fund er et vigtigt fundament for at sikre yderligere udvikling af det store potentiale, som København har for at blive en af de foretrukne filmbyer i Europa.

Copenhagen Film Fund har formået at skabe gode relationer til det internationale filmmarked, og sat fokus på København som en by med unikke muligheder inden for filmproduktion til glæde for hele den danske filmbranche.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

KONTAKT

Mikkel Damkiær
E: mikkel@productionservice.dk
T: +45 2960 2576

Slagtehusgade 20, 1. & 2. sal
1715 København V

Se hjemmesiden her.