ENGELBRECHT CONSTRUCTION

 

KONSTRUKTION, DESIGN, RÅDGIVNING 

Skandinaviens største firma inden for scenografi til film, tv og teater.
Engelbrecht Construction har gennem 25 år leveret scenografi af enhver størrelse og omfang til teater-, film- og tv-produktioner. Vores kompetencer spænder vidt fra scenografi og design, snedker-, smede- og malerarbejde til avanceret teaterteknik og special effects.

 

NYESTE TEKNOLOGI

I vores afdeling for inventar bruger vi den nyeste teknologi med blandt andet mulighed for 5 akslet CNC-fræsning i størrelser op til 4500 x 1600 x 350 mm. På tegnestuen håndterer vi de fleste formater, og vi har også mulighed for at tilbyde totale løsninger, hvor vi håndterer alt fra design og projektering, til det helt færdige produkt.

 

FAGLÆRTE HÅNDVÆRKERE OG 5000 M2 LOKALER

Vores medarbejdere i produktionen er erfarne og faglærte håndværkere, der alle bestræber sig på at arbejde konstruktivt på tværs af faggrænserne for at optimere arbejdsprocesserne, udnytte hinandens kompetencer og minimere fejl. På vores faste værksted har vi 2.800 m² lokaler fordelt på snedker-, smede- og malerværksted og i tillæg adgang til studier og store haller med op til 16 meters frihøjde, som er velegnede til optagelser, prøvesamling af større scenografi – samt prøveforløb for statister og skuespillere.

 

KONTAKT

Anders Engel­brecht
E-mail: anders@engelbrecht.dk
Tlf.: +45 44663350 / +45 20330040

Adresse:
Bringevej 151, (via Jungshøjvej)
2760 Måløv

Besøg hjemmesiden her.