Nordisk Film

 

Nordisk Film Production A/S producerer film og tv-serier og er på skandinavisk plan involveret i omkring 15 film og TV-produktioner hvert år og har 15 producere tilknyttet.

Nordisk Film er det ældste, kontinuerligt aktive filmstudie i verden – tidligere kendt som Nordisk Film Kompagni, men opererer i dag under navnet Nordisk Film Production. Den overordnede strategi for Nordisk Film Production er den samme, som da virksomheden blev grundlagt: At underholde et bredt publikum. Nordisk Film Production vægter talent og alsidighed højt og producerer derfor både spillefilm, animationsfilm, novellefilm, tv-serier og tv-dokumentarer til det skandinaviske og internationale marked.

I 2015 igangsatte Nordisk Film Production talentudviklingstiltaget Nordisk Film SPRING, der har til hensigt at tiltrække og fastholde morgendagens filmskabere i Nordisk Films danske filmorganisation. Herudover støtter Nordisk Film den alternative danske filmuddannelse Super16, der har til huse i produktionsmiljøet i Valby.

For både de etablerede og nye kreative talenter, ønsker vi at være det bedste hjem. Uanset om det er Valby i København, Skeppsbron i Stockholm eller Nydalen i Norge.

For mere information: https://www.nordiskfilm.dk/Forretningsomrader/Nordisk-Film-Production/

 

KONTAKT

Henrik Zein
CEO, Nordisk Film Production A/S

Tel: +45 36 18 82 00
E-mail: henrik.zein@nordiskfilm.com