title

HEARTLESS

 

PITCH

”Heartless” er en serie sat i et ungt miljø, som uden tvivl vil tiltrække et bredere publikum med sin unikke kombination af en spændende tematik og et dragende og uhyggeligt univers. ”Heartless” har som sit dramatiske omdrejningspunkt søskendeparret Sofie og Sebastian, spillet af Julie Zangenberg og Sebastian Jessen. Sofie og Sebastian bærer på en hemmelig og frygtelig forbandelse; for at leve er de nødt til at suge livet ud af andre.

Begge er de opsat på at løse mysteriet om deres forbandelse, og jagten på svar leder de to til den dystre og traditionsbundne kostskole Ottmannsgård, hvor et helt nyt liv begynder for søskendeparret. Snart er begge viklet ind i skolens sociale spil, hvor teenage-drifterne er svære at styre. På kostskolen må de hver især kæmpe med stærke følelser, da de oplever deres første alvorlige forelskelse, samtidig med at de skal modstå trangen til at suge liv fra de andre elever.

Men Sofie og Sebastian er ikke de eneste på Ottmannsgård, der bærer på en hemmelighed, og efterhånden trænger en mørk og forfærdelig historie, der går 400 år tilbage i tiden, op mellem gulvbrædderne på den gamle gård og forvandler kostskolen til en skæbnefortælling om synd og tilgivelse, liv og død, kærlighed og mystiske kræfter.

Se mere her

 

CAST

Sofie:

Sebastian:

Just:

Emilie:

Clara:

Lærke:

Ditlev:

 

Julie Zangenberg

Sebastian Jessen

Nikolaj Kopernikus

Julie Christiansen

Marie Boda

Molly Egelind

Gustav Giese

 

 

HOLD

Hovedforfatter:

Episodeforfatter:

Instruktør:

Producer:

Fotograf:

Production Designer: 

Nikolaj Scherfig

Morten Dragsted

Natasha Arthy

Ronnie Fridthjof

Jesper Tøffner

Felicia Bang

 

 

FAKTA

Producent: 

Format:

Genre: 

Finansiering:  

Fridthjof Film A/S

TV / 5 x 42:30

Fantasy horror, ungdom.

DFI / Public Service Puljen

SBS Discovery Media

Copenhagen Film Fund

Fridtjof Film A/S

Forventet premiere: 

Kanal 5 / Forår 2014