title

MORD UDEN GRÆNSER

 

PITCH

Efter en række mord på pros­tituerede på en rasteplads nær Berlin, i en bag­gård i Antwerpen og på et alfonshotel
København, beslutter det europæiske politifællesskab at sammensætte en gruppe, som sammen skal stå for opklarin­gen. Danske Harald, tyske Jackie og belgiske Alicia begynder sammen jagten på morderen. En sag der udvikler sig, og
mor­dene viser sig kun at være toppen af en stor, intereuropæisk forbryder-organisation der gør sig i alt fra stoffer, finan­sielle forbrydelser til korruption, lejemord og ikke mindst menneskehandel, i form af, menneskesmugling, illegal arbejdskraft og prostitution.

 

The Team er den første europæiske, multisprogede krimiserie. Den er ini­tieret af Peter Nadermann (tidligere ZDF Entre­prises) i samarbejde med DR ud fra idé af forfatterne.

Serien er blevet til på baggrund af de danske tv-serieres store internationale succeser. THE TEAM er det næste naturlige skridt hvor det er lykkedes at samle uden­landske investorer der vil være med til at skabe en ny spændende tv-serie med den særlige nordiske stemning og med den nordiske kvalitet. Forfatterne har gode, danske kontakter i det intereuropæiske politihovedkvarter i Haag og efter en intens research har de skrevet denne realistiske fortælling om hvor­dan dagens kriminelle ikke længere lader sig stoppe af lan­de­grænser. For at imødegå de kriminelles stadig mere langtrækkende aktiviteter, har de europæiske lande indgået et udvidet politisamarbejde med hovedkvarter i Haag.

Det er i dette samarbejde THE TEAM tager sit udspring.

 

CAST

Har­ald: 

Jackie:

Alicia:

Lars Mikkelsen (DK)

Jas­min Gerat (DE)

Veerle Baetens (BE)

 

HOLD

Manuskriptforfattere:

Konceptuerende instruktør:

Pro­ducere:

 

Mai Brostrøm & Peter Thorsboe.

Kathrine Windfeld

Thomas Heinesen & Stinna Lassen

 

 

FAKTA

Producent: 

 

Co-producent:

Format:

Genre:

Finansiering:

Network Movie (DE) 

Lunanime  (BE)

Nordisk Film Production

TV /  8 x 58 min.

Krimi / Drama

ZDF i samarbejde med Nordisk Film og DR samt div. europæisk fonde og tv-stationer.

Forventet premiere: 

DR Januar 2015

 

 

theteam

Foto: Jo Voets