title

PRODUKTIONER

 

“THE UNTAMED”


PITCH

Instruktør Amat Escalante er en af de mest spændende, internationale filmskabere lige nu. Han har netop vundet Sølvløven i Venedig for bedste instruktion med sin seneste film "The Untamed", og modtog i 2013 ligeledes Den gyldne palme i Cannes for sin forrige film ”Heli”. Han er en del af den nye mexicanske bølge af ekstremt talentfulde instruktører, og i stil med flere af sine landsmænd blander han realisme og fantasi til en fantastisk fabel.

"The Untamed" udspiller sig i en lille landsby i det mexicanske lavland, hvor det unge par, Alejandra og Angel, kæmper for at finde sig selv og holde sammen på deres forhold. Dog truer følelser og deres seksualitet parforholdets harmoni, og lysten til to-enigheden er i fare for at gå til grunde. Alejandras bror, sygeplejersken Fabian, møder den mystiske kvinde Veronica, og igennem hende bliver han introduceret til en urkraft, der både tilbyder frelse og afstraffelse. Familien bliver trukket ind i Fabians opdagelser på hver sin måde, og kommer i kontakt med en magt, der er langt større end dem selv.

Filmen gør udstrakt brug af CGI og VFX, hvilket er et fokusområde for Copenhagen Film Fund. Peter Hjort, der har været CGI-konsulent på alle Lars von Triers spillefilm, er VFX-designer, og filmen gør også brug af danske Soda, der er eksperter i animerede dukker.

Derudover er filmen blandt andet produceret af danske Katrin Pors og dansk-bosatte Katja Adomeit, mens danske Manuel Claro er fotograf.

 

CASTSom i sine tidligere film arbejder Amat Escalante kun med amatører. Rollerne til ”The Untamed” er fundet ved at caste over 1000 amatører.


 

TEAM


Instruktør:

Manuskriptforfatter:

Producere:

DOP:

VFX-designer:


Amat Escalante

Amat Escalante

Jamie Romandia, Katrin Pors

Manuel Claro

Peter Hjort

 

FAKTA


Finansering:  


Mantarraya

Foprocine/Mexican Film Institure

Eficine/Mexico

MerFilms Norway

Le Pacte/Sales MG France

DR

Copenhagen Film Fund
Fondens investering:

Produktionens CPH spend:

Premiere:

 


750.000 kr.

2,9 mio. kr.

september 2016