THE UNTAMED

 

PITCH

Instruktør Amat Escalante er en af de mest spændende, internationale filmskabere lige nu. Han vandt Den gyldne palme i Cannes for bedste instruktion med sin seneste film ”Heli” (2013), som han følger op med dette drama, ”The Untamed”. Han er en del af den nye mexicanske bølge af ekstremt talentfulde instruktører, og i stil med flere af sine landsmænd blander han realisme og fantasi til en fantastisk fabel.

En meteor rammer et afsidesliggende bjerg i Mexico, samtidig med at et kriseramt par i det mexicanske lavland forsøger at finde sig selv og hinanden, uden at de går til grunde i processen. Kræfter, der er langt større end dem, vil ændre deres liv.

Filmen gør udstrakt brug af CGI og VFX, hvilket er et fokusområde for Copenhagen Film Fund. Peter Hjort, der har været CGI-konsulent på alle Lars von Triers spillefilm, er VFX-designer, og filmen gør også brug af danske Soda, der er eksperter i animerede dukker.

Derudover er filmen blandt andet produceret af danske Katrin Pors og dansk-bosatte Katja Adomeit, mens danske Manuel Claro er fotograf.

 

CAST

Som i sine tidligere film arbejder Amat Escalante kun med amatører. Rollerne til ”The Untamed” er fundet ved at caste over 1000 amatører.

 

TEAM

Instruktør:

Manuskriptforfatter:

Producere:

 
DOP:

VFX-designer:

Amat Escalante

Amat Escalante

Jamie Romandia, Katrin Pors

Manuel Claro

Peter Hjort

 

 

FAKTA

Finansering:  

Mantarraya

Foprocine/Mexican Film Institure

Eficine/Mexico

MerFilms Norway

Le Pacte/Sales MG France

DR

Copenhagen Film Fund

Forventet premiere: 

Cannes Film Festival 2016