FURESØ KOMMUNE

 

SMUK, LEVENDE OG USPOLERET

Søger I gode faciliteter til crew og produktion? Er I på udkig efter uspolerede omgivelser eller upolerede bymiljøer – og en servicemindet kommune?

Så kom til Furesø Kommune. Blot et kvarter fra København og en halv time fra lufthavnen breder vi os i det nordsjællandske landskab. Med søer, skove, marker, byliv, parcelhuse, boligblokke og erhvervsområder er området en populær destination blandt film- og tv-producenter. I gennem de seneste år har en række store kommercielle tv- og filmproduktioner haft Furesø som deres primære location.

Flyvestationen – en unik location
Midt i det hele ligger den tidligere Flyvestation Værløse – en unik location med historiske bygninger og masser af muligheder fordelt på 5 km2 landingsbaner og levende natur. Flyvestationen har allerede dannet rammen om adskillige film- og tv-produktioner, og til hverdag holder Filmstationen A/S til i de flotte, gamle hangarer.

Filmstationen – Skandinaviens største studie
Filmstationen i flyvestationens gamle sydlejr har Skandinaviens største studie- og produktionsfaciliteter med udlejning af alt i udstyr til filmproduktion, specialister i kulisser, rekvisitter med mere kun 25 minutter fra Københavns centrum.
Furesø ønsker at støtte den udvikling, som film- og tv-aktiviteterne har sat i gang, og derfor er det en selvfølge for os at gå ind i Copenhagen Film Fund.

Kontakt og tilladelser
I Furesø Kommune er vi vant til at håndtere henvendelser om locations og filmtilladelser. På de områder hvor vi ikke selv kan give tilladelse, viser vi hurtigt videre til rette vedkommende.

 

FAKTA OM FURESØ

Furesø Kommune har cirka 38.000 indbyggere og ligger 20 km nord for København. Fra Nørreport er der 27/ 30/ 34 minutter til Hareskov / Værløse / Farum Stationer.

Vores særlige kendetegn er det rige kultur- og idrætsliv. Vi har ikke færre end 330 foreninger inden for kultur og idræt, de tidligere UEFA Champions League deltagere FC Nordsjælland spiller på Farum Park og ved Furesøbad er der strandmiljø og vandsportsklubber.

Furesø huser to biografer, to kulturhuse, en udstillingshus, tre biblioteker, to svømmehaller, tre idrætshaller. Dertil kommer alle kulturskolerne: Furesø Musikskole, Furesø Teaterskole, Farum Billedskole, Skovhusets Skole for Kunst, Design og Arkitektur og FilmArt Skolen.

 

Få mere at vide

 

KONTAKT

Drift og Teknik-forvaltningen
Tlf: 72 35 40 00
Email: drift@furesoe.dk