HVIDOVRE KOMMUNE

 

FILM PRODUCERES I HVIDOVRE

I Hvidovre har vi erfaring med professionel filmproduktion, vi kender vilkårene og støtter med service og tilskud via Filmfonden. I Hvidovre arbejder vi for vækst og omsætning til byens virksomheder, og vi er derfor glade for at bidrage til de produktioner, der helt eller delvist lægges her i byen. I Hvidovre er byens borgere stolte af at få del i filmverdenens stjernestøv og både borgere, virksomheder og myndigheder samarbejder om at give filmproduktionen gode vilkår.

 

NEM ADGANG TIL UNIKKE OPTAGELSER

Internationalt kendte film er optaget i Hvidovre og flere kommer til. Vi præsenterer byen i billeder og hjælper med at finde de bedste locations og vi har én indgang til tilladelser, politi og brandmyndigheder. I Hvidovre kender vi kravene til professionel filmproduktion, vi kender hinanden, og du får hurtig hjælp til at finde de bedste steder. Det internationalt kendte filmselskab Zentropa bor i byen og lokale virksomhederspidskompetencer på scenografi, lyd m.m. I Hvidovre får du adgang til storbyens puls, forstadens beton, stille villaveje og idylliske gadekær. Her ligger fiskerbådehavn, skov og slette ved siden af larmende motorveje, det monumentale kraftværk og dynamiske erhvervsområder. Kort afstand til Københavns centrum, gode forbindelser og 10 min. til lufthavnen.

 

FILMLANDHVIDOVRE.ORG

Locations, filmstudier, produktionsselskaber, lydfaciliteter, TV og filmproduktionsselskaber – vi hjælper dig med din næste filmproduktion. Se billeder, præsentationer og kontaktadresser på filmlandhvidovre.org.

 

KONTAKT

Ring til June. June kender folk i branchen og i kommunen, og giver dig info og skaber kontakt.

June Bjaarnø
T: 36 39 26 50
E: jby@hvidovre.dk

 

p1116824774-3 p298216970-2 p1856261252-o142822893-2