DET SKER NU

 

Skaberen af ‘The Affair’ åbner Copenhagen TV-Festivalen

16 aug 2016, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

Igen i år kunne Copenhagen film Fund i samarbejde med CPH TV Festival og den amerikanske ambassade invitere til den såkaldte Opening Night i ambassadørens have i Hellerup. I år blev det med eksklusivt besøg fra Sarah Treem, skaberen af HBOs hitserie ”The Affair”.

600 gæster fra den skandinaviske film-og tv-branche fik den 17. august fornøjelsen af at se seriens pilot-episode præsenteret af forfatteren selv og blive forkælet med picnickurve og musik under åben himmel.

Det er tredje år i træk, at Copenhagen film Fund og CPH TV Festival inviterer til Opening Night, som en markering af branchefestivalen CPH TV-Festivals start. Første år var det Nic Pizzolatto, som står bag HBOs tv-serie "True Detective" og sidste år var det Howard Gordon, manden bag tv-serien "Homeland".

I år var der skuet op for talentmassen. Foruden talentet bag "The Affair", havde fonden sammen med TV Festivalen hentet Daniel Zelman (en af skaberne bag tv-serien "Bloodline"), Warren Littlefield (produceren bag tv-serien "Fargo") og Jay Carson (politisk rådgiver på "House of Cards") til København som gæstetalere på Copenhagen TV-Series Master Classes og CPH TV Festival.

 

Copenhagen TV-Series Master Classes
Copenhagen TV-Series Master Classes er en eksklusiv event, hvor 150 forfattere, instruktører, producere og broadcastere fra de nordiske lande deltager i tre masterclasses med internationalt anerkendte kreative indenfor tv-drama produktion. Sessionerne fandt sted den 17. august på Den Danske Filmskole.

Det er første gang, vi præsenterede arrangementet, som udgør den første dag på CPH TV-Festival, og det var en fornøjelse at byde gæsterne velkommen til en spændende og inspirerende oplevelse, som vi planlægger at gøre til en fast tradition.

Vi har samlet et udpluk af billeder fra Opening Night nedenfor.

 

rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_18 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_22 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_80 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_43 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_89rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_125rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_126 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_146 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_178 rsz_cphtvfestival_opening2016_rydhave_cphfilmfund_helenalundquist_180