DET SKER NU

 

Første Trailer på ’Gentleman Jack’ er Ude

25 mar 2019, Posted by Liv Saalbach Holse in Nyheder

Gentleman Jack foregår i West Yorkshire og København i 1832 og er en episk historie om den bemærkelsesværdige landejer, Anne Lister. Efter Anne vender hjem efter flere års eksotiske rejser og højere social status beslutter hun sig for at ændre skæbnen af sit falmede forfædres hjem, Shibden Hall, i Halifax.

 

For at gøre det må hun genåbne sine kulminer og gifte sig godt. Men det er ikke en helt almindelig romance. For Anne Lister gik som en mand, var Karismatisk, selvstændig og heltemodig. Og så var hun klædt i sort fra top til tå alt imens hun charmerede sig ind i overklassen - uden nogen form for intentioner om at gifte sig med en mand. Tro mod sin egen natur planlægger hun at gifte sig med en kvinde. Og ikke var hvilken som helst kvinde: Kvinden som Anne Lister planlægger at gifte sig med, skal være alvorligt velhavende.

 

Alle dele af Annes historie er baserede på historiske fakta, som er dokumenteret i hendes dagbøger på mere end fire millioner ord, som indeholder de mest intime detaljer fra hendes liv, som engang var gemt i en hemmelig kode, men nu brudt.