DET SKER NU

 

“Homeland” skaber besøger Opening Night i Rydhaven

14 aug 2015, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

Onsdag gentog Copenhagen Film Fund i samarbejde med den amerikanske ambassadør og Copenhagen TV-Festival sidste års succes og markerede åbningen af Festivalen med en open air picnic i ambassadør Rufus Giffords have i Skovshoved. I år var æresgæsten manden bag ”Homeland”, Howard Gordon.

Uheldigvis blæste storskærmen til aftenens event omkuld, hvilket medførte, at to gæster for en sikkerheds skyld blev bragt til undersøgelse på skadestuen. De er heldigvis udskrevet fra hospitalet igen og er i god behold.

Ud over de uforudsete ’special effects’ nød 700 gæster en smuk aften i selskab med en af amerikansk Tv’s største navne, Howard Gordon, som foruden Homeland er kendt for serier som ”24” og ”The X-Files”. Howard Gordon introducerede visningen af en Homeland-episode fra sæson fire plus en promo på sæson fem, som i øjeblikket bliver indspillet i Berlin.

Howard Gordon har foruden at deltage i åbningen af TV-Festivalen også afholdt en master class i Tivolis Kongrescenter, hvor han beskrev det massive research-arbejde, som lå forud for skabelsen af “Homeland”. Yderligere har Copenhagen Film Fund arrangeret et eksklusivt seminar på Den Danske Filmskole med Howard Gordon. Her havde fonden inviteret en udvalgt skare af folk fra film- og tv-branchen med henblik på at bidrage til en international udveksling af filmtalenter, som forhåbentlig vil tiltage i fremtiden.

 

rufusDen amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, bød gæsterne velkommen til åbningen af Copenhagen TV-Festival i hans have, Rydhaven. Foto: Helena Lundquist.

 

stemningGæsterne fik vist en episode af Homelands sæson fire og en eksklusiv promo fra femte sæson, som er ved at blive indspillet i Berlin. Foto: Helena Lundquist.

 

howard_soloAftenens æresgæst, Howard Gordon, præsenterer promoen for den næste sæson fem af Homeland. Foto: Helena Lundquist.