DET SKER NU

 

“Listen” nærmer sig Oscar-nominering for best short

03 nov 2015, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

Den dansk-finske kortfilm “Listen” er allerede blevet screenet til mere end 100 filmfestivaler, har vundet 20 priser og er nu nomineret til en European Film Academy Award. Filmen er én ud af fire kortfilm, der afstedkom af Fondens investering i det internationale samarbejde ”Nordic Factory”.
Nordic Factory bragte otte instruktører sammen i et unikt, internationalt samarbejde, som udviklede fire kortfilm i hold af to – to danskere, to finner og fire instruktører fra Argentina, Zambia, Frankrig og Kirgisistan.

Ind til videre har Listen mødt alle kriterierne for at blive Oscar-nomineret og vi krydser fingre for at filmen går hele vejen. Det fortjener den!

“Listen” foregår I København og handler om en arabisktalende kvinde, som henvender sig til politiet med sin søn for at indberette en klage. Men tilsyneladende ønsker hendes tolk ikke at formidle, hvad hun virkelig siger.

Læs mere om filmen her.

Vi tilskynder alle European Film Academy-medlemmer til at stemme og belønne denne film. Det er muligt at se den fulde udgave på EFA’s VOD4-side.

Ikke-medlemmer af European Film Academy kan se traileren til Listen nedenfor.