DET SKER NU

 

”MORD UDEN GRÆNSER” HITTER HOS SEERNE

15 mar 2015, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

De seneste tre søndage har DR-serien ”Mord uden grænser”, som Copenhagen Film Fund har investeret i, gået sin sejrsgang på de danske tv-skærme. Ikke alene har 1,2 millioner tv-seere i gennemsnit de tre seneste søndage fulgt politiefterforskeren Harald Bjørn, der spilles af Lars Mikkelsen, og hans kollegaer. Seerne har også givet serien en rating på hele 4,2 ud af 5 i snit.

”Mord uden grænser” er en europæisk thrillerserie, hvor efterforskere fra Danmark, Belgien og Tyskland må samarbejde på tværs af landegrænser og personlige forskelligheder om at opklare en række bestialske kvindemord. Det er den første multilinguale tv-serie, hvor tales lige meget på engelsk, tysk, belgisk og dansk.

Copenhagen Film Funds investering var med til at sikre, at serien er skrevet af danske Mai Brostrøm og Peter Thorsboe, at alle afsnit er instrueret af Kasper Gaardsøe og konceptuerende instruktør Kathrine Windfeld samt at store dele af serien er optaget i København.

Selvom Copenhagen Film Fund er sat i verden for at tiltrække film- og tv-serieproduktioner til København og omegn, er det en glædelig sidegevinst, når de produktioner, fonden investerer, viser sig både at have høj kvalitet samt bliver værdsat af et stort publikum.

Stort tillykke til hele holdet bag serien!

Fjerde af i alt otte afsnit sendes på DR1 på søndag klokken 20.00.