DET SKER NU

 

Oplev ”Top of The Lake”-skaberen på årets CPH TV Series Masterclasses

04 maj 2017, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

Jane Campion er til sommer aktuel med den længeventede sæson 2 af BBC-hitserien ”Top of The Lake”.

Copenhagen Film Fund har i samarbejde med Copenhagen TV-Festival inviteret den australske film- og tv-skaber til København for at deltage i CPH TV-series Masterclasses den 16. august.

Deltagere af masterclass’en inviteres til en eksklusiv nordisk forpremiere på den syv episoder lange sæson 2 ”Top of The Lake: China Girl”, efterfulgt af en tre timers session, hvor Jane Campion fortæller om tilblivelsen og erfaringer med at skabe produktioner af den kaliber.

 

En prisvindende dramatiker
Det er fire år siden, at vi oplevede skuespilleren Elisabeth Moss som den sandhedssøgende detektiv, Robin Griffin i første sæson af ”Top of The Lake”. I sæson to præsenteres vi for den nye karakter spillet af verdensstjernen Nicole Kidman og danske David Dencik.

Jane Campion slog i 1993 igennem på verdensplan med den anmelderroste filmklassiker ”The Piano”, der vandt hende en Oscar og De Gyldne Palmer i Cannes.

Jane Campion er den første af to internationale tv-serieskabere, som gæster dette års CPH TV series Masterclasses. Det andet navn bliver offentliggjort i næste uge.

 

CPH TV-Series Masterclasses
Copenhagen Film Fund tog i 2014 initiativ til CPH TV Series Masterclasses med henblik på talentudvikling og styrkelse af den danske tv-drama industris kreative talenter i deres netværk og viden. Ikke alene møder og lærer deltagerne fra hinanden – de får også unik mulighed for at møde og lære fra nogle af verdens dygtigste i deres branche.

Interessen for konceptet er i mellemtiden vokset og blevet videreudviklet i samarbejde med Copenhagen TV Festival for i dag at omfatte deltagere fra alle de nordiske lande.

Copenhagen TV Series Masterclasses er et eksklusiv event, hvor 150 forfattere, instruktører, producere og broadcastere fra de nordiske lande inviteres til to masterclasses med internationalt anerkendte kreative indenfor tv-drama produktion.

Også udvalgte studerende fra Den Danske Filmskole, Super16, SDUs manuskriptlinje og 18 Frames er tildelt adgang.

Arrangementet er by invitation only.

Læs mere om program, og hvordan du får billet her.