DET SKER NU

 

Vi glæder os til en travl uge med tre komplet udsolgte events

14 aug 2017, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

Denne uge står i tv-produktionens tegn. I samarbejde med Copenhagen TV Festival afholder vi tre komplet udsolgte arrangementer, som først og fremmest hylder den nye sæson af tv-serien ”Top of The Lake”.

Vi har inviteret tv-seriens oscar-vindende skaber Jane Campion til København, som sammen med den amerikanske forfatter Richard Price ("The Wire" og "The Night Of") deler ud af deres erfaringer på hver deres master class på Den Danske Filmskole onsdag den 16. august. Publikum er en udvalgt gruppe af kreative film- og tv-folk fra hele Norden.

I tillæg hertil holder vi eksklusiv nordeuropæisk premiere på hele den nye sæson ”Top of The Lake: China Girl” i Grand Teatret dagen forinden. Her vil Jane Campion selv være til stede sammen med den danske skuespiller David Dencik, som spiller en af seriens hovedroller.

Som en afsluttende fejring og hyldest af den nye sæson, skyder vi Copenhagen TV Festival i gang med den tilbagevendende Opening Night, hvor Jane Campion er æresgæst og præsenterer de to første afsnit af ”Top of The Lake:China Girl”.

Som noget nyt har vi i år valgt ny venue, og skiftet den amerikanske ambassadør, Rufus Giffords, residens ud med Skuespilhuset. Vi har dog sørget for at bibeholde det eksklusive og storslående format, idet Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary sammen med knap 600 andre glade, kendte såvel som ukendte gæster vil fylde salen.

Vi er beærede over den interesse, der er for vores arrangementer, og er glade for al den støtte og velvilje vi har oplevet fra vores sponsorer og samarbejdspartnere. Stort tak til jer alle. Det er fantastisk at lave noget, som industriens folk gerne vil deltage i og være en del af - Det giver os kun endnu mere blod på tanden til fremtidige arrangementer og events!

Kig med på vores Facebook og Instagram og følg med i herlighederne.

 

Særlig tak til:

Nordisk Film, MTG, BBC, Ford, Den Danske Filmskoles Efteruddannelse, Grand Teatret, FilmGear, Den Australske Ambassade, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbund, Jo-Lo’s Social, Skuespilhuset, Meyers, Københavns Kommune og Region Hovedstaden.