DET SKER NU

 

“HEARTLESS” BLIVER VIST PÅ BERLINALEN

26 jan 2015, Posted by Liv Saalbach Holse in Uncategorized

De fem første afsnit af ”Heartless’ bliver vist ved en speciel visning på dette års Berlin festival i programmet Generation, der for første gang nogensinde viser en tv-serie.

Det er på platformen Generation 14plus, at ”Heartless”, der blev vist på Kanal 5 i foråret 2014, får sin tyske premiere på festivalens publikumstag.

Copenhagen Film Fund investerede to millioner kroner i efteråret 2013 i tv-serien, der oprindeligt var på vej til at blive optaget i Ungarn, og var dermed med til at sikre og fastholde arbejdspladser i hovedstadsområdet. Det anslås, at produktionen lagde minimum 12 millioner kroner i Danmark.

”Heartless” udspiller sig på den traditionsrige kostskole Ottmansgård, hvor søskendeparret Sofie og Sebastian (spillet af Julie Zangenberg og Sebastian Jessen) kæmper med stærke følelser som forelskelse, skolens sociale spil og deres vampyriske trang til at suge liv fra de andre elever.

Serien er produceret af Fridtjof Film A/S, instrueret af Natascha Arthy og skrevet af Nikolaj Scherfig. Udover Copenhagen Film Fund og Fridtjof Film A/S er der også penge fra SBS Discovery Media, der ejer Kanal 5 samt Public Service Puljen.

 

Læs mere om ”Heartless” her